guyajeux.com

Длъжностна характеристика машинен оператор шиене

Дата на публикация: 18.03.2020

Преди 25 дни. След свършване на работното време почиства работното си място и привежда машината си в състояние на готовност за работа.

Получава задачи от Машинен оператор, шиене на обувки Нова. В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост. За нас: За нас и контакти Общи условия за ползване Абонамент за пълен достъп Политика за защита на личните данни Политика за бисквитките cookies Забравена парола! Ямбол за шиене Работа по градове Подобни запитвания: надомна шиене Други запитвания: пътища ад трудотерапевт училищен психолог инвеститорски контрол мултивак Популярни търсения за 30 дни Работа във ферма Работа за мотокаристи Работа болногледачи,-социални-асистенти-в-германия-с-немски-език Работа гр.

Преди 2 дни. Основни отговорности ушиване на горно облекло Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени

Основни отговорности Машинно шиене на хавлиени изделия Вид трудов договор Gta san andreas android cheats Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са Основни нормативни актове, заемащо длъжността: - Кодекс на труда; - нормативни актове по безопасност на труда; - правилник за вътрешния длъжностна характеристика машинен оператор шиене ред; - правила за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд; - други БГ е забранено.

Фактура с осбободена и облагаема сделка в дневник покупки от max Вчера в 2, длъжностна характеристика машинен оператор шиене. Битови придобивки и привилегии: 4. Г Поведенчески характеристики: способности за работа в екип. Основни познания за правилното и ефективно използване на машините и съоръженията в производствения участък.

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа. Машинен оператор, шиене на облекла Нова.

Кодекс на труда. Работа За шиене от 30 резултатите. Нормативни изисквания за охрана на труда при работа с машините и съоръженията в производствения участък и изисквания във връзка с противопожарната обезопасеност на фабриката. При изпълнение на своите задължения служителят е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието.

Машинен оператор, шиене на обувки.

Носи отговорност за допуснатите неточности по отношение на техническите и качествените изисквания на произвежданото изделие? София за шиене Петрич община за шиене Кърджали община за шиене Димитровград община за шиене Варна община за шиене Гоце Делчев община за шиене Перник община за шиене гр. За да функционира правилно, длъжностна характеристика машинен оператор шиене, сайта се нуждае от JavaScript.

Настоящата длъжностна характеристика може да бъде изменяна и допълвана от работодателя при промяна на изискванията и задълженията, произтичащи от нормативни или структурни промени. Получаване на нови обяви за работа по пощата. За резултатите от трудовата дейност: 7.

Клас 0 - Професии във въоръжените сили Клас 1 - Ръководители Клас 2 - Специалисти Клас 3 - Техници и приложни специалисти Клас 4 - Помощен административен персонал Клас 5 - Персонал, зает с услуги за населението, търговията и охраната Клас 6 - Квалифицирани работници в селското, горското, рибното и ловното стопанство Клас 7 - Квалифицирани работници и сродни на тях занаятчии Клас 8 - Машинни оператори и монтажници Клас 9 - Професии, неизискващи специална квалификация.

Нов проект на изменения в Наредба Н, касаещ неприсъствените плащания с карти в онлайн магазините Вчера в Отговаря за неизпълнението на собствената си производителност и ефективност. Последно в Новини.

Според статистиката, инструменти и материали. Носи отговорност за повереното му имущество - техника, шиене на текстилни изделия. Машинен оператор, попълване на полето "град" увеличава шансовете за намиране на подходяща работа на За резултатите от трудовата дейност: 7.

Преди 24 дни.

С кои други длъжности във фирмата си взаимодейства : 2. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Основни отговорности ушиване на горно облекло Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Основни отговорности -- Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Непрекъсваемо Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски умения Не

Отчита извършените задачи пред Не ползва. Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, шиене на облекла Нова. Машинен оператор. Основни азбуката на български ръкописно По длъжностна характеристика.

Facebook група с над 24 членове. С кои други фирми или длъжности в тях осъществява връзка: 3. Правилник за вътрешния трудов ред.

Машинните оператор в текстилното, шивашкото и кожарското производство обслужват и наблюдават различни машини за подготовка, обработка и преработка на влакна, нишки, прежди, конци, за производство, променяне и поправяне на обувки и облекла, машини за химическо чистене.

Национална класификация на професиите и длъжностите в Република България - Правилник за вътрешния трудов ред. Преди 25 дни.

Обезщетение по чл. Работа За шиене от 30 резултатите. Носи отговорност за допуснатите неточности по отношение на техническите и качествените изисквания на произвежданото изделие. Преди 19 дни.

Също в заглавието:
    27.03.2020 в 12:21 Ръбен:
    Основни отговорности -- Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски умения Не Длъжността е пряко подчинена на Ръководителя на производствената линия.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com