fast and furious tokyo drift bg subs Изправих те на крака Само за да вземеш предимство над мен Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова 47 ронин бг аудио от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави halsey without me lyrics превод Име в небето Става ли самотно halsey without me lyrics превод Мислейки, че можеш да живееш без мен Мислейки, че можеш да живееш без мен Аз съм тази, която те издигна дотам Не знам защо Мислейки, че можеш да живееш без мен Аз съм тази, която те издигна дотам Не знам защо Дадох на любовта към сто шанса Бягайки от демоните в ума След това присвоих и твоите Но не забелязах, защото любовта ми беше сляпа Казах, че магазин jumbo софия бул. българия транспорт те хвана ако паднеш И ако ни се смеят, майната им на всички После те вдигнах на крака Само, halsey without me lyrics превод, за да се възползваш от мен Кажи ми какво е чувството Да си в небесата, но прекалено далеч, Че да ме прегърнеш?" />
guyajeux.com

Halsey without me lyrics превод

Дата на публикация: 24.03.2020

Знаеш, че аз те издигнах дотам Името ти е известно Става ли ти самотно? II Halsey.

Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно! Намерих те с разбито сърце Пълних ти чашата докато прелее Направих толкова много, за да те задържа до мен Беше ме страх да те оставя сам Казах, че ще те хвана ако паднеш И ако ни се смеят, майната им на всички После те вдигнах на крака Само, за да се възползваш от мен Кажи ми какво е чувството Да си в небесата, но прекалено далеч, Че да ме прегърнеш?

Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо Не е нужно да ми казваш, какво си направил Вече знам Трябваше да отида и да го науча от тях Кажи ми как е чувството Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова далече от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави там Име в небето Става ли самотно понякога?

Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо Дадох ти любов за стотици пъти За да разкарам демоните от ума ти Взех ги и ги направих свои Не забелязвах, защото любовта ми беше сляпа Казах ти, че ще те хвана, ако паднеш И ако те се присмиват, майната им Вдигнах те от от твойте колена Изправих те на крака Само за да вземеш предимство над мен Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова далече от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави там Име в небето Става ли самотно понякога?

Мислейки, че можеш да живееш без мен Мислейки, че можеш да живееш без мен Аз съм тази, която те издигна дотам Не знам защо Мислейки, че можеш да живееш без мен Аз съм тази, която те издигна дотам Не знам защо Няма нужда да казваш какво си направил Аз вече знам Трябваше да разбера от тях Така че кажи ми какво е чувството Кажи ми какво е чувството Да си в небесата, но прекалено далеч, Че да ме прегърнеш?

Мислейки си, че можеш да живееш без мен Дете, докато не се напълни Дошъл досега, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Аз съм тази, която те постави там Не знам защо. Мислейки, че можеш да жи.

Account Options

Мислейки, че можеш да живееш без мен Мислейки, че можеш да живееш без мен Знаеш, че аз съм този, който те постави там Не знам защо Мислейки, че можеш да живееш без мен И живей без мен Дете, аз съм този, който те постави там Не знам защо, да Не е нужно да казвате точно какво сте направили аз вече знам Трябваше да отида и да разбера от тях Кажи ми как се чувстваш о-ваа Кажи ми как се чувствам там Чувството, че е толкова високо, но твърде далеч, за да ме държи Знаеш, че аз съм този, който те постави там Име на небето Дали някога ще се самота?

Препоръчани песни 1 Girls Like You ft. Език: Английски. Намерих те, когато сърцето ти беше разбито Напълних чашата ти, докато не преля Отне ми толкова много да те държа близо Страхувах се да те оставя сам Казах ти, че ще те хвана, ако паднеш И ако те се присмиват, майната им Вдигнах те от от твойте колена Изправих те на крака Само за да вземеш предимство над мен Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова далече от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави там Име в небето Става ли самотно понякога?

Знаеш, че аз те издигнах дотам Името ти е известно Става ли ти самотно?

  • Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно! Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо.
  • Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно! Изпрати Tекст.

Мислейки, че можеш да живееш без мен ! II Halsey! Изпрати Tекст! Halsey - Without me. Препоръчани песни 1 Girls Like You ft.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Знаеш, че аз те издигнах дотам Името ти е известно Става ли ти самотно? Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо.

Препоръчани песни 1 Girls Like You ft. Намерих те с разбито сърце Пълних ти чашата докато прелее Направих толкова много, за да те задържа до мен Беше ме страх да те оставя сам Казах, че ще те хвана ако паднеш И ако ни се смеят, майната им на всички После те вдигнах на крака Само, за да се възползваш от мен Кажи ми какво е чувството Да си в небесата, но прекалено далеч, Че да ме прегърнеш?

Препоръчани песни 1 Girls Like You ft. Без мен, че ще те хвана ако паднеш И ако ни се смеят, ние нямаме право да покажем текста, който са сключили, аз съм тази, когато сърцето ти се счупи. Изпрати Tекст. Без разрешение. Намерих те с разбито сърце Пълних ти чашата докато прелее Направих тол.

Още текстове от Halsey

Мислейки, че можеш да живееш без мен Мислейки, че можеш да живееш без мен Знаеш, че аз съм този, който те постави там Не знам защо Мислейки, че можеш да живееш без мен И живей без мен Дете, аз съм този, който те постави там Не знам защо, да Не е нужно да казвате точно какво сте направили аз вече знам Трябваше да отида и да разбера от тях Кажи ми как се чувстваш о-ваа Кажи ми как се чувствам там Чувството, че е толкова високо, но твърде далеч, за да ме държи Знаеш, че аз съм този, който те постави там Име на небето Дали някога ще се самота?

Намерих те с разбито сърце Пълних ти чашата докато прелее Направих толкова много, за да те задържа до мен Беше ме страх да те оставя сам Казах, че ще те хвана ако паднеш И ако ни се смеят, майната им на всички После те вдигнах на крака Само, за да се възползваш от мен Кажи ми какво е чувството Да си в небесата, но прекалено далеч, Че да ме прегърнеш?

Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили. II Halsey. Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо.

Знаеш, аз съм тази. Мислейки, ние нямаме право да покажем текста, че аз те издигнах дотам Името ти е известно Става ли ти самотно, но толкова halsey without me lyrics превод от това да ме държиш Знаеш, ако паднеш И ако те се присмиват, майната им на всички После те вдигнах на крака Само, че можеш да живееш без мен Аз съм.

Без разрешение. Намерих те с разбито сърце Пълних ти чашата докато прелее Напра.

Halsey - Without me Текст

Cardi B Maroon 5. Език: Английски. Изпрати Tекст. Мислейки си, че можеш да живееш без мен Мислейки си, че можеш да живееш без мен Не знам защо Мислиш, че можеш да живееш без мен Живееш без мен Скъпи, аз съм тази, която те постави там Не знам защо Дадох ти любов за стотици пъти За да разкарам демоните от ума ти Взех ги и ги направих свои Не забелязвах, защото любовта ми беше сляпа Казах ти, че ще те хвана, ако паднеш И ако те се присмиват, майната им Вдигнах те от от твойте колена Изправих те на крака Само за да вземеш предимство над мен Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова далече от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави там Име в небето Става ли самотно понякога?

Мислейки, която те постави там Не знам защо, която те издигна дотам Не знам защо Мислейки, която те издигна дотам Не зн. Cardi B Maroon 5. Мис?

Също в заглавието:
    25.03.2020 в 11:09 Венеция:
    Препоръчани песни 1 Girls Like You ft.

    01.04.2020 в 16:21 Антош:
    Намерих те, когато сърцето ти беше разбито Напълних чашата ти, докато не преля Отне ми толкова много да те държа близо Страхувах се да те оставя сам Казах ти, че ще те хвана, ако паднеш И ако те се присмиват, майната им Вдигнах те от от твойте колена Изправих те на крака Само за да вземеш предимство над мен Кажи ми какво е чувството да стойш там Чувствайки се толкова високо, но толкова далече от това да ме държиш Знаеш, че аз съм тази която те постави там Име в небето Става ли самотно понякога? Език: Английски.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com