guyajeux.com

Какъв антирадар да купя

Дата на публикация: 24.06.2019

Ако повечето са на X и ultra X - руския няма проблеми, но чувам, че КАТ започнали да използуват и лазерни на каква дължина на вълната??? Бърз Отговор.

Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете. От: Избор на радар детектор На място в магазина се опитаха ми пробутат като на силвъра стелта рг Искам да купя още Мерси предварително. Работят на принципа на GPS-а и се предполага, че като им ъпдейтваш базата данни редовно, би трябвало да те предупреждават когато наближаваш място с камера не само стационарна. Някой ако знае дали още се продават, да сподели. Validation will occur from 50Hz to Hz, and resume from Hz to Hz.

Триногите не ги засича изобщо. Мерси за мнението,но аз търся до лв максимум. Патрулката беше на първия светофар след околовръстното посока горнобански,точно преди кръстовището беше? Аз не карам всеки ден,не си изкарвам хляба с шофиране. Да, но редовно виждам една от триногите инсталирана срещу Арена Запад В нета всякакви версии се пишат. Не знам тоя график колко е достоверен, даваш лв, какъв антирадар да купя.

Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки cookies , които помагат за пълната фунционалност на форума. Някой ако знае дали още се продават, да сподели. BAlexandrov написа на

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Аз нямам и няма да си купя такъв радар детектор не от а от 20лв ако и да е. Отговорено 25 Август, Редактирано. Единственото решение е jammer, blinder, you name it активно смущаващо устройство. RaceChip е перфектния Тунинг Коледен Подарък! Какъв антирадар да си купя? Регистрацията става бързо!

  • На сайта на фирмата са дадени техническите характеристики на антирадара. Въпроса остава висящ и съм на изчакване
  • Длъжни са да ги публикуват.

Съгласен съм, но моя нещо изпуши. BAlexandrov написа на В менюто има някакви честоти в "Hz" за лазера явно триногата не е в тоя диапазон. Хубаво за Whistler, но само отчасти. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. По-обширно ревю чакаме.

Ето това ми е въпроса - Whistler-a има в повече K, Superwideband Ka и laser; тук в БГ какви са повечето полицейски радари? Мисля, че тогава те го държаха радара изключен и му ползвха импулсният режим. Ако си решил да взимаш, се насочи към RG

Аз имах преди няколко години. Нуждаещи какъв антирадар да купя от трансплантации бол, само органите на донорите да могат да се ползват и да не са прекалено размазани.

Глоба и наказание за водачи на МПС за обществен превоз на пътници и опасни товар. Ми той е 15 годишен, може да е изплякал вече. Sign In Sign Up.

Избор на радар детектор

Ако това се осъществи, а в не малко коли на КАТ вече има такива, също и стационарни монтирани на магистрали и първокласни шосета, парите за антирадар, ще са хвърлени на вятъра! Защото представете си , че имате най-добрият телевизор на света, но просто сте го монтирали наобратно и гледате гърба, тогава всичко се обезмисля. В крайна сметка останах замислен, не ми се даваха лв. Отговорено 23 Август, Здравейте, колеги!

Малинов в посока Дружба,веднага след ОМВ? Стационарните са ясни, на 5 метра е вече късно, какъв антирадар да купя, е твърдеше че работи камерата. Сиреч намират си място зад някой завой и дебнат на пусия ти и най-добрия антирадар да имаш просто като ти го включат в последния момент Какъв анти-радар ще ми препоръчате. От: Избор на радар детектор. Какъв антирадар да купя Не. Даже един път спрях да питам униформения дали снима.

Окс,горе долу мисла да взимам Стелт-а Радар детекторите в класическият им вид са абсолютно безполезни.

Вашата Количка:

Иначе сега друго ми къса нервите, новите коли с разни системи за следене, пищи та се кине, като настигна някоя A8-ца X5-ца и подобни бавно движещи се. И базата данни, се обновява безплатно и много бързо. Той е на много прилични пари Отговорено 25 Август, Редактирано.

За мен няма никакъв смисъл вече. Необходимо Винаги е активирано. Кой е тук.

Също в заглавието:
    27.06.2019 в 02:14 Дарина:
    Ще ви дерат поточката за "Възпрепятстване на изпълнение на служебно задължение при акция" а там санкциите са ужасни. Нито един дефектен!!!!

    02.07.2019 в 02:45 Делчо:
    До колко са ефективни и до колко базата им данни е актуална, нека сподели някой, който го е пробвал. Прикачи снимка от URL адрес.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com