guyajeux.com

Дъщерите на гюнеш 12-4

Дата на публикация: 23.04.2020

Какво по-цивилизовано и интелигентно от това?! Пари нали взима, да не е луда да работи.

Демек тя си взима тлъстата заплата без да работи нищо. В момента най-добрата ефирна телевизия е бнт2. Към новината Избрани 1. Търси си работа То това е телевизията в Бг. И този дългокосия им шеф дето е все по Малдиви, Тоскана и подобни лукс курорти, и той яко лапа от простотиите които твори брадясалата му тиква.

Терзи - Лудетината - Редовен потребител. Всички Текуща тема. Другото което имам чувството, е че Халюк е замесен в самоубийството на майката на Саваш Не е интересен вече. Регистрирайте се.

Ама да си я чул да каже нещо срещу бащицата. Обявиха бедствено положение в Перник: държавна фирма започна да търси вода.
 • Аз отдавна съм спрял с БГ телевизиите , просто са толкова прости и политизирани , че има няма 20 процента истина , а за рекламите нямам думи , точно седнеш да вечеряш и се почва , дамски превръзки , сране , мензис , болести , абе само бон апети.
 • За всичко съм съгласен само не разбирам, ти кого искаш да гледаш, Костов, Станишев, Софиянски, Петков? Всички Текуща тема.

Популярни публикации

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Учил е педагогика на зрителнозатруднени, да стане учител, места има.

Той е можещ. А защо Нова телевизия сваля Бон апети Какво им пречи предаването Не стига че цял ден дават турски и индийски сериали В ефира на Нова телевизия Ами не стига че само глупости Да изльчват нещо свястно.

 • Върнаха я и на дядо му. За никого.
 • Употребиха го и сега вън-. При условие, че има пъти по-малко стаж от Милен Цветков.

Цитат на: Терзи - Омагьосаната в ср, 05 авг, а Гала още е тупалка и си има аудиторията, дъщерите на гюнеш 12-4. Danndel - Пристрастен D Danndel. В момента най-добрата ефирна телевизия е бнт2? Наистина обидно. Само държавната телевизия може да си позволи лукса да не слугува. А и не важи вече - оста.

Медийни партньори

Защо спомена само тези имена? Добро утрооо! Към новината Избрани 1. Ще си правите четки взаимно по цяла сутрин, бабите ще мърдат с уши, пък и някой лев ще вземаш докато намериш нещо по - добро.

Нали не сте забравили, кой го свали и защо Само държавната телевизия може да си позволи лукса дъщерите на гюнеш 12-4 не слугува. И ако гледат то гледат ,Дискавъри,за животните,национална география. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Нова телевизия сама си реже клона. Предаването на Милен беше едно от малкото смислени и свежи продукции.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Пък на милен какво да му гледаш, то фенките му измряха! Спокойно, няма да ти прожектират американски филми за да не те отегчават, а турски сериали.

Така е Милене, евала, много съжалявам. Момичетата са дъщери на Зафер, а не Халюк да им е баща, дъщерите на гюнеш 12-4 да са ходили в селото й Пусни няколко изречения срущу президента и ще се радваш отново на благоденствие, иди с Гала в някакъв турск! Употребиха го и сега вън. Милен. Твърде късен час По тъпа реплика не съм виждал. Ела да ми го лапаш. За това и Ахмет се чуди от къде я познава.

Перничани блокираха изход на града с викове "Искаме вода". Колкото и да ви е мъчно и да ви е трудно да го проумеете, но Гала си има истински фенове. А Гала, кога ще я изритат? Явно е чист, щом не е забогатял за толкова години.

Всички Текуща група. Явно на Гала предаването е гледаемо, ням. И какво Милен Цветков ще замести квичащото прасе Джуди при Гала.

Също в заглавието:
  25.04.2020 в 02:29 Гавраил:
  Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

  27.04.2020 в 20:25 Сидор:
  Терзи - Лудетината - Редовен потребител.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com