guyajeux.com

Toyota auris 2.2 мнения

Дата на публикация: 23.05.2020

А ти имаш доста кончета отгоре нищо, че са дизелови. Успех с изобра!

Пространство 7. Honda на изложението в Лас Вегас. Вид абонамент 12 месеца 6 месеца. Алекс преди 6 години. Скърца яката работа, особено на студено; 5. Вероятната причина е намаляване на производствените разходи.

Важна информация! Отговорено 20 Февруари, Регулируем във височина и дълбочина телескопичен волан. Сори за офф-а. Skoda Octavia 2.

Скърца яката работа, особено на студено; 5.
  • Категория 1 до 50 км.
  • Колега White , аз се интересувам : изреди , ако обичаш забележките! Предни електрически стъкла.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Наистина маздата 3 на е като залепена, докато при този аурис се усеща някакво полющване сякаш. Система за управление на динамичната устойчивост на автомобила VSC. Като се застуди изпусна амортисьорчето на вратата на багажника; 4. Документи който трябва да ми бъдат предоставени от автокъщата - Платена "екотакса" - Талон на автомобила - Договор подписан при закупуването на автомобила в чужбина - ако е закупен от физическо лице.

D-cat като най-мощен е и най-икономичен, така и така ще плащаш големия данък вземи кс версията да знаеш, че поне караш кола. А иначе историята с дефекта на педала на газта си е неприятна, особено за имижда на фирма като Тойота.

Това са и очакванията, все пак само 20 км.

  • Категория 1 до 50 км.
  • Изключително стабилна при всякакви условия и скорости; 6. Предишна 1 2 3 Напред Страница 2 от 3.

Всякакви препоръки са добре дошли, toyota auris 2.2 мнения. Въобще не е спамърска Cruise Control - система за поддържане на постоянна скорост Електрохроматично огледало за обратно виждане Кратка история на времето от стивън хокинг цена във височина и дълбочина телескопичен волан Лостчета за превключване на скоростите на волана за многорежимна трансмисия Арматурно табло тип Optitron с регулиране интензивността на светене Двузонов автоматичен климатик toyota auris 2.2 мнения инфо-дисплей Разнообразни джобове и отделения за съхранение на предмети Делима и падаща облегалка на задната седалка Оригинални текстилни стелки Isofix система за закрепване на детски седалки Кожен волан с електрическо сервоусилване с променливо усилие Централно заключване с дистанционно управление Интелигентна система за отключване на автомобила с микрочип Стартиране на двигателя със старт-бутон Кожена топка на скоростния лост с хром апликация Предни електрически стъкла Задни електрически стъкла.

Автомобилът визу сравнително твърдо но не и така че да ти изпаднат камъните в бъбреците! Въртящият момент е изключително предимство. Интериора е супер пластмасов по мое мнение, а на задните седалки е твърде тясно като за такава кола. Странични въздушни възглавници за предните седалки. Работи изключително култивирано и на практика не може да се чуе при шофиране по магистрала или главен път.

Според специалистите на Dekra, Toyota Auris продължава успешната история на своя предшественик Corolla и постига отлични резултати в статистиката от техническите прегледи. Разходът беше 7. Пропуснах да отбележа че на тоя те коня му доливаме на 15к. Тук има няколко дизела в този клас който показват по-добри стойности.

Имам преки и то много впечатления. Гумите Continental, няма консуматив за смяна само маслото беше смененео при 1-вото влизане в сервиза. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки cookiesкоито помагат за пълната фунционалност на форума. До момента нищо не се е toyota auris 2.2 мнения, с които дойде колата също са страхотни.

Все пак разлика от заводската стойност малко над един литър не е толкова зле 6.

Ключови спецификации

Звучи мощна и интересна за каране кола, но си има и недостатъци. Всякакви коментари ще са добре дошли! Начало форум Други автомобили. Документи който трябва да ми бъдат предоставени от автокъщата - Платена "екотакса" - Талон на автомобила - Договор подписан при закупуването на автомобила в чужбина - ако е закупен от физическо лице.

Текуща оценка: 5. За височина - бол, които заменят халогенните, toyota auris 2.2 мнения. Имам приятел с Авенсис 2. Ходова част: Със сигурно поведение и сравнително мека настройка на окачването, Toyota Auris попада по-скоро в комфортната част на скалата. От ускорението е относително мудно около 10 сек? Централно заключване с дистанционно управление!

Executiv е с добри ксенонови светлини, все пак хечбекът леко напомня ван по височина.

А иначе историята с дефекта на педала на газта си е неприятна, особено за имижда на фирма като Тойота. Изработка: Toyota Auris не поставя някакви нови стандарти с качеството си, а пластмасите в интериора изглеждат на средно ниво.

Триточкови колани за задните седалки.

Мултиинформационен дисплей в арматурното табло бордкомпютър. Лстът за скоростите е доста удобен. Вход Имате акаунт.

Също в заглавието:
    25.05.2020 в 23:54 Страти:
    Хибридите са същата шитня.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com