guyajeux.com

Препарат за безконтактно миене

Дата на публикация: 23.09.2019

Разрежда се Обслужване на клиенти Контакт с нас Рекламации Карта на сайта.

Професионални почистващи препарати. Колата ми е цвят зелен металик,има лак,но тук там някъде е окапал,но това са само няколко петънца, а като цяло е здрав! Доста автомивки в София пазаруват от тук. Професионални почистващи препарати - JUMBO - препарат за безконтактно безчетково измиване на автомобили - 5 l. Разрежда се Здравейте, наскоро си купих водоструйка за домашна употреба.

Скоби за водни съединения Нитове. Те съдържат по-безопасни за лака на автомобила съставки. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Професионални почистващи препарати - JUMBO - препарат за безконтактно безчетково измиване на автомобили - 5 l, препарат за безконтактно миене.

С безконтактния пада всичко само като напръскаш.

Скоби за водни съединения Нитове.

Възможни опции

Моят профил Моят профил История на поръчките Желани продукти Електронен бюлетин. Описание Коментари 6 Сходни артикули 5. Тези препарате се характеризират с голям знак върху тубата-този знак покозва че ако препарата падне върху метал иликожа причинява корозия и много сериозни травми.

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Винаги нанасяйте препаратът отдолу нагоре по почистваната повърхност.

Работех в автомивка и миех и с беконтактен и с шампоан. Безконтактното си е по добро, препарат за безконтактно миене.

Отиди на страница 1 2 Следваща. Тези препарати ги използват също за почистване на джанти,измиване на двигател и. Ако няма лак боята ти става на капки и се махат само с пастиране.

АВТОКОЗМЕТИКА / Безконтактно външно измиване

Преди да използваш препарата за безконтактно миене трябва да си сигурен че колата ти има лак. Моят профил Моят профил История на поръчките Желани продукти Електронен бюлетин. Ще се радвам да чуя и други мнения за други продукти ,а също така и други съвети от по- опитни а и от тези ,които са ползвали такъв препарат!

Последно посещение: Пон дек 23, В момента е Пон дек 23. Ще се радвам cover photo facebook size чуя и други мнения за други продукти ,а също така и други съвети от по- опитни а и от тези ,които са ползвали такъв препарат, препарат за безконтактно миене. Имат обикновен шампоан и такъв за безконтактно миене. Форумът е създаден през г. Или става като стичано-избелял ефект За старите бои никакво безконтактно миене,особено за червения цвят.

Безконтактно измиване

Обикновено по автомивките мият с препарати за безконтактно миене с най-ниско качество. Ще се радвам да чуя и други мнения за други продукти ,а също така и други съвети от по- опитни а и от тези ,които са ползвали такъв препарат! Професионални почистващи препарати - JUMBO - препарат за безконтактно безчетково измиване на автомобили - 5 l. Тези препарати ги използват също за почистване на джанти,измиване на двигател и т.

Извън линия.

Професионални почистващи препарати - JUMBO - препарат за безконтактно безчетково измиване на автомобили - 5 l. Публикувано: Вто ное 25, Работех в автомивка и миех и с беконтактен и с шампоан. Екстри Производители Подарете ваучер Специални предложения. Препаратът се нанася директно. Тези препарате се характеризират с голям знак върху тубата-този знак покозва че ако препарата падне върху метал иликожа причинява корозия и много сериозни травми.

Каква е горе-долу цената му и как се използва. Ще се радвам да чуя и други мнения за други продукти ,а също така и други съвети от по- опитни а и от препарат за безконтактно миене ,които са ползвали такъв препарат. Клещи за сваляне на изолация, 0,0 mm, препарат за безконтактно миене.

Напишете мнение

Тези препарати ги използват също за почистване на джанти,измиване на двигател и т. Клещи за сваляне на изолация, 0,,0 mm. Безконтактното си е по добро. Тези препарате се характеризират с голям знак върху тубата-този знак покозва че ако препарата падне върху метал иликожа причинява корозия и много сериозни травми.

Името на препарата е "Аладин". Благодаря на всички. Отиди на страница 1 2 Следваща. Те съдържат по-безопасни за лака на автомобила съставки.

Също в заглавието:
    25.09.2019 в 12:38 Герчо:
    Ще се радвам да чуя и други мнения за други продукти ,а също така и други съвети от по- опитни а и от тези ,които са ползвали такъв препарат!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com