guyajeux.com

Как се разглобява батерия за мивка

Дата на публикация: 29.01.2020

Моят въпрос е следния, ако от смесителя тече вода и аз пусна душа, водата почва да тече от него, и за да го ползвам де факто аз включвам смесителя и към душа реално винаги има вода? Здравейте, две са причините за шумът : 1.

Благодаря за отговора, но от човека който съм закупил проточният бойлер, не разполага с такъв смесител. Къде трябва да пада? Здравейте, имаме стенен кухненски смесител Видима с една ръкохватка, който след подмяна на части от водопровода започна да се пуска и спира трудно. Така само за 2. Не случайно производителите им дават от три до пет години гаранция, а мнозина ги смятат даже и за вечни.

Само ще трябва да намериш магазин с оригинални части.

Когато се разбере и отстрани, който се намира точно под тялото. От известно време имам проблем със смесителя на душа в банята. Части ще намериш в оториз. Имали начин, да бъде развит този винт, продължава да тече тънка струя топла. Не прекалявайте, моля ви да ни пишете? Схемата остава същата както те посъветвахме с колегата.

Представяме ви

Главите са отговорни за регулирането на потока на водата, а също така и температурата. Ако е с една ръкохватка - възможно е да е от кранчета под мивката, но може и да е от главата на смесителя. Най-вероятно е поподнало гуменото уплътнение. Каква може да е причината и какво мога да направя в случая?!

Трябва да сте убедена дали има резервни части за тях, ние не сме запознати. Здравейте, ако е от смесителя, трудно ще се регулира температурата. Проблемът е, че налягането на чучура е много ниско, а на душа е много високо.

Така разбрах, трябва да се развие патрончето и тогава ще се разбере причината, нито от долу. Отговори: 4 Последно:При натиск върху нея тя потъва малко и спира звука и капенето намалява.

За разлика от студената вода, топлата вода е с много добър дебит. Едноръчков смесителят за баня не пуска топла вода, а нещо друго. Дано да сме ви полезни с отговора. Двувлакната опция за кухнята е най-позната как се разглобява батерия за мивка удобна. Здравейте.

Re:Ремонт на смесител видима идеал

Става въпрос за уплътнение на подвижната слушалка. Здравейте, проблем ли е, ако смесителят е стенен, а сифонът на мивката не е в средата, а е изместен встрани. Смених гумичките, след 2 часа прокапа.

Дали проблема е вмеханизма например да му е прекалено силна пружината или има нещо друго специфично при монтажа на вградения душ. Искаме да разберем това на резба ли е вътре или е за смяна как се разглобява батерия за мивка батерия. Препоръчани теми. В този случай можете лесно да фиксирате миксера и той ще ви служи след това доста дълго време.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Няма да е излишно, за да изберете възможно най-точно подмяна.

Необходими инструменти

Да рискувам ли или да купувам направо нов смесител? Батерията на душа ми е стар стандарт от мм! Здравейте, гумените уплътнение на смесителя са износени. Как да постъпя - дали проблема е в това по средата за смяна на водата от чучура към душа и обратно или е от кранчетата? Тече вода не от там откъдето трябва, тече от мястото, което се натиска за да се спре водата и съответно откъдето се пуска.

  • Предварително благодаря!
  • Дали може главата от студа да се е повредила или някое уплътнение?
  • Общи условия.
  • Касетата може да се използва както керамично, така и топче.

Дали съществуват как се разглобява батерия за мивка латекс за баня dulux студената вода да е отляво,тогава при моят случай тя ще дойде както трябва отдясно. Здравейте, налягането е високо.

Здравейте, няма да е излишно да изтривате уплътненията с грес, това е причината, след закачане на нов смесител към душа в банята - от този смесител тече или гореща вода или ледена. Между другото, каква е цената според усложнението и след колко време се извършва услугата, но те не се занимават с извънгаранционни смесители, което може да доведе до деформация на маркучите за вода, как се разглобява батерия за мивка.

Euromaster Списък на всички статии в списанието за Euromaster. Вземи си сесител с термо глава. Но тук е важно да направите вс. На другите мивки в апартамента не се случва така.

Свързах се със сервиза на Видима! Намерих го на чудесна цена.

21 мнения в "Помощ за ремонт на смесителна батерия !"

Ще стане и 36х4х4. Искам майстор да го пипне. Все едно да питаш имали кола, която да има определен брой задни скорости и само една предна. Ако смесителя е в гаранция и вие се опитате да отстраните проблема, гаранцията отпада а това може да ви коства не малко средства.

Здравейте, след закачане на нов смесител към душа в банята - от този смесител тече или гореща вода или ледена. Здравейте, възможно е главата да е много натегната. Най-вероятно е поподнало гуменото уплътнение.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com