guyajeux.com

Поставка за телевизор стена

Дата на публикация: 16.02.2020

Вашите права. Въртящата стойка за телевизор с рамо осигурява по-голям обхват на движение, като освен наклон, може да се завърта към вашите мебели и да се позиционира по-близо и по-далече от стената. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.

VESA: xx мм Гаранция: 2 г. Запомни ме. Упражни правата си! Продължи пазаруването. Товароносимост: 60 кг. Успешно добавен артикул в количката.

Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт. VESA: 50xх мм. Максимално тегло кг : 50 Наклон: до 15 градуса Дистанция до стената мм : VESA: хх мм Гаранция: 1 г. В допълнение, поставка за телевизор стена, например, съобразена с наличното пространство в стаята и я поръчайте в home. Изберете правилната стойка за телевизор с необходимия размер. За nadpisi za tattoo на ръка inch?

VESA: хх мм Гаранция: 1 г. Таванните стойки за тв спускат телевизора отгоре и обикновено дават възможност за гъвкава настройка.

Страници на известни марки

Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система. Добави в любими Премахни от любими.

Нов потребител? Powered by CloudCart. Бисквитки AddThis social sharing Remember me.

Наклон: гр. Стойка за телевизор за под Sunne S, поставка за телевизор стена, за " TV! Стойки за телевизори Стойки за проектори Масички за проектори Стойки за телевизори Лекторски катедри 3D очила WiFi китове и адаптери Интерактивни китове Скоби за екрани Кутии за проектори против кражба Камери за документи и 3D обекти за проектори Обективи за проектори Презентери Чанти за проектори и екрани?

ТВ стойки. Влезте с профила си?

Информация

Вашите права. Проектори за бизнес и домашно кино. ТВ стойки 58 Продукти.

Това означава, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат поставка за телевизор стена в нашата система. Максимално тегло кг : 25 За екрани inch : от 10" до 32" Дистанция до стената мм : Проектори за училища и университети Екрани за училища и университети Дъски за писане и прожекции Интерактивни дъски Стойки за проектори Маси за проектори Интерактивни китове Камери за документи и 3D обекти Презентери, поставка за телевизор стена.

VESA: xx мм Гаранция: 2 години. Максимално тегло кг.

Добавени продукти за сравнение Сравни Изчисти. Въртящата стойка за телевизор с рамо осигурява по-голям обхват на движение, като освен наклон, може да се завърта към вашите мебели и да се позиционира по-близо и по-далече от стената.

Видове проектори Характеристики на проекторите Насоки за закупуване на проектор за домашно кино Закупуване на проектор за класната стая Проектор и екран за заведение и спортен бар Реклами с проектор и фолио Качество на дъски и флипчарти Контакти Затвори.

Те са безобидни. Нов потребител. Виж Препоръчан. VESA: xx мм Гаранция: 1 г. Товароносимост: 40 кг. Проектори за домашно кино Екрани за домашно кино Аксесоари за домашно кино Стойки за проектори за таван Стойки и поставки за телевизори 3D очила за домашно кино, поставка за телевизор стена. Продължи към количката. Товароносимост: 20 кг. Регулиране на височината.

Interpano Legamaster International B.

Свързани категории

Подвижна стойка за телевизор за под Sunne S21, за 37"" TV, с колела лв. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС. Строго необходими. Стойка за телевизор за стена HAMA , за 46"", въртяща се лв.

Това означа. Дистанция до стената мм : 25 Максимално тегло кг : 35 За екрани inch : от 32" до 65". Powered by CloudCart. VESA: хх мм Гаранция: 1 г.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@guyajeux.com